Efter regn kommer solsken

En sak som jag noterat händer om och om igen: När allt är som allra mörkast och man är redo att kasta in handduken och ge upp, då kommer det alltid en vändning. Och det går snabbt, från en dag till den andra. Ett steg framåt, nya ord, lite tydligare uttal, några tjusiga meningar. Lite hopp. Undrar om det är någon slags universums överlevnadsstrategi. Man får det man klarar av och när det närmar sig gränsen, då lättar det en stund.

Vi skrattade så tårarna rann häromdagen. Alma spelade teater, Bockarna Bruce. Det var en syn för gudarna… Insåg att det jag behöver är nog att skratta lite mer. Livet öppnar liksom sin stora famn när man asgarvar. Och det känns som om allt kommer bli bra.

Alma regn-2

Annonser
Det här inlägget postades i Hoppfullt och glatt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Efter regn kommer solsken

  1. askemm skriver:

    Vilken fin blogg du har, oerhört intressant att läsa den. Hamnade här av en slump då jag googlade på explosiva barn (?) då jag har ett sådant men inte med språkstörning (iaf inte märkbar men det finns ju faktiskt olika) eller någon annan diagnos. Nog så jobbigt förstås. Hinner inte läsa klart här nu men kommer absolut tillbaka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s