En liten succé!

Alma älskar att berätta för andra när hon gjort något roligt/spännande. Men det är ju svårt för henne att göra det om inte vi är med och översätter. Så när alla barnen på förskolan kan berätta allt möjligt för varandra på samlingen, blir Alma utanför. Förra veckan frågade jag personalen på förskolan om det var ok att vi tar med ett par foton från helgen så Alma också kan vara med och berätta vad hon gjort. Så idag fick hon med sig några bilder in till morgonsamlingen.  Aldrig har hon väl varit så snabb att vinka av mig. Personalen berättade att hon hade varit så stolt och med stor glädje visat och berättat för de andra vad hon gjort. Och alla lyssnade och kunde ta del av hennes upplevelser. Hon hade varit så glad hela förmiddagen efter det! Tänk att såna små saker, som andra föräldrar kan ta för givet, gör mig helt lycklig för hennes skull! Och stolt för att hon är så modig som vågar prata inför alla!

Annonser
Det här inlägget postades i Hoppfullt och glatt, På förskolan. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till En liten succé!

 1. evalottawanstrom skriver:

  toppenbra. Foton är ett jättebra sätt att jobba. Ha kameran med hela tiden. Att ha en liten videokamera som hon kan använda som sin egen berättar apparat. Typ titta vad vi lekte ute.. I helgen var vi på kalas och sjöng denna sången… jättebra.

 2. Helena skriver:

  Vår dotter har alltid haft en kontaktbok. Där skriver vi varje dag vad hon gör och kompletterar med foton. På så vis kan dottern berätta vad hon gjort. Personalen skriver också vad som händer på förskolan.
  Säg till om Du vill veta mer.
  Helena

 3. Paula waara skriver:

  …eller en liten bok om nära och kära,huset där hon bor, favorit leksak, färg, bok…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s